Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

MyResinex – nov portal za stranke

V današnjem poslovnem okolju morajo biti informacije hitro in enostavno dostopne.

S tem v mislih je Resinex razvil nov portal za stranke - MyResinex.

MyResinex vam bo olajšal postopek prejemanja informacij, kot so status naročila, dokumenti, itd. To pomeni, da lahko dostopate do podatkov vezanih na vaša naročila in še več, 24 ur na dan, 7 dni v tednu!

MyResinex ponuja:

  • Preverjanje stanja naročil in dostave.
  • Takojšen dostop do vseh dokumentov, ki jih potrebujete (TDS, MSDS, RIS, FCA, itd.)
  • Informacije o materialih, kupljenih v preteklosti
  • Brskanje po našem celotnem portfelju materialov in uporabo filtrov, ki vam bodo pomagali izbrati najprimernejši material za vašo uporabo.

V razdelku Moja naročila lahko vidite in sledite svojim naročilom. Vidni bodo vsi podatki o naročilu, kot so status naročila, količina, podatki o materialu in drugo. Če je cena potrjena, bo tudi ta informacija vidna. Poleg tega boste v razdelku našli tudi analizne certifikate in račune povezane z naročilom. Imeti vsa naročila na enem mestu in slediti njihovemu statusu, vam bo gotovo pomagalo pri načrtovanju vaših prihodnjih naročil.

Na portalu si lahko ogledate tudi vse materiale, ki jih trenutno naročate ali ste jih naročali v preteklosti.

Na voljo so tudi podrobnejše informacije, kot so tehnične ali mehanske lastnosti materiala ter tudi vse vrste dokumentov, kot so TDS, MSDS in drugo.

Če dokument manjka, lahko preprosto pošljete zahtevo za njegovo pridobitev.

Poleg materialov, ki jih že uporabljate, imate tudi možnost iskanja po celotnem portfelju Resinex. Tam lahko najdete material, ki ustreza vašim potrebam.

Portalu MyResinex bomo redno dodajali nove funkcionalnosti, da bo naša in vaša uporabniška izkušnja še boljša.

 

Se želite pridružiti portalu MyResinex?

Za povabilo prosite svojo kontaktno osebo v Resinex Slovenija ali pa vnesite svoje podatke spodaj in vrnili se bomo s povabilom!