Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

AMPLIFY™

Proizvajalec: Dow
Vrsta polimera EEA, gr-MAH, Ionomers

Amplify™ POP predstavlja veliko število različnih polimerov, ki ponujajo izboljšano trdnost pri nizkih temperaturah, visoko termično stabilnost, izjemen oprijem na različne površine, enostavnost predelave in možnost uporabe v več slojnih aplikacijah.

Splošne informacije

Družina AMPLIFY™ polimerov je sestavljena iz štirih skupin:

  • AMPLIFY™ EA – EEA (ethylene-ethyl acrylate) kopolimeri
  • AMPLIFY™ GR – MAH (aleic anhydride) poliolefini
  • AMPLIFY™ IO – ionomeri, modificirani z EAAC (ethylene acrylic acid copolymers)
  • AMPLIFY™ TY – namenjeni posebej za vezno plast pri pakiranju

RESINEX in DOW zagotavljata vrhunsko tehnično podporo na področju filmskih aplikacij.

Ne glede na vrsto in velikost aplikacije, bo medsebojno sodelovanje vseh treh strank, to je Vas kot kupca, Dowa in Resinexa, zagotavljalo najbolj ekonomično, trajnostno, donosno in uspešno rešitev vaše aplikacije.

Portfelj

Skupina AMPLIFY™ je sestavljena iz štirih skupin:

AMPLIFY™ IO

Ti edinstveni materiali so narejeni, da nudijo končne rešitve podobne drugim komercialno razpoložljivim ionomerom.

AMPLIFY™ IO so primerni za razne aplikacije, kot npr. tesnila, folije in tesnilni sloji, pakiranje hrane (pijača, mlečni proizvodi, meso, konfekcija), filmi za medicinsko industrijo, modifikatorji za najlon, kjer so pomembne optične lastnosti.

AMPLIFY™ EA

AMPLIFY™ EA kombinirajo izredno trdnost, termično stabilnost, zmožnost kompaundiranja s polnili, oprijem, fleksibilnost in širok razpon temperature uporabe. Kot rezultat ponujajo večjo vrednost v različnih aplikacijah kot npr. modificiranje polimerov, termična laminacija filma, ekstruzija profilov in cevi, nosilci barvil in dodatkov, lepila.

AMPLIFY™ EA nudi funkcionalen oprijem na poliolefine, železo, celulozo, poliester, polikarbonat, PVDC, steklo, alu folijo, ter ostale polarne in ne polarne materiale.

AMPLIFY™ GR

Trije glavni atributi pomagajo temu poliolefinu da izstopa iz množice. AMPLIFY™ GR nudi izjemen oprijem na železo, polietilen tereftalate (PET), polikarbonat, steklo, alu folijo, celulozo in poliolefine. Lahko se uporabi tudi kot modifikator ostalih materialov.

AMPLIFY™ zaradi zmogljivih lastnosti ter stabilnosti v širokem temperaturnem območju, ponuja dodano vrednost za aplikacije, kot so kompaundi in blendi, vključno z modifikacijo polimerov, ekstrudiranjem profilov in premazov ter termoplastičnim prašnim lakiranjem.

AMPLIFY™ TY

AMPLIFY™ TY se uporablja za napredno večplastno embalažo za prehrano. AMPLIFY™ TY ponuja izdelke, ki pripomorejo k zadrževanju oblike pri procesih, kot so vroče polnjenje ali hlajenje.

AMPLIFY™ TY so namenjeni lepljenju materialov, da bi tako izboljšali funkcionalnost celotne strukture. Portfelj ponuja komercialne tipe za strukture na bazi polietilena in polistirena, kot tudi razvojne tipe za strukture na bazi polipropilena. Raziskave potekajo tudi za strukture na PET bazi.

Tehnična lista

Prosimo počakajte

Obrazec