Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

Attane® ULD PE (Ultra Low Density Polyethylene)

Proizvajalec: Dow
Vrsta polimera ULD PE

ATTANE® ULDPE je bil razvit kot razširjena ponudba DOWLEX® materialov za izpolnjevanje zahtev v zelo specifičnih segmentih, ki jih narekuje tržišče, kot so raztezna ovijalna folija, folija za pakiranje sveže in zamrznjene hrane, zdravstvenih in higienskih izdelkov.

ATTANE ® ULDPE paleta izdelkov vsebuje C8 oktanske tipe z zelo nizko gostoto, kot tudi C6 heksenske tipe za cast film aplikacije.

Splošne informacije

ATTANE® ULDPE v primerjavi z DOWLEX®, ponuja boljšo fleksibilnost pri nizkih temperaturah in je idealen za tekočine, ki se prosto gibljejo znotraj pakiranja. Preprečuje puščanje in izlive ter pri tem še vedno ponuja odlične optične lastnosti, visoko odpornost proti trganju in druge ključne lastnosti kot sta npr. nizka temperatura varjenja (SIT) in zelo hiter var.

Ključne aplikacije za ATTANE® ULDPE so težke transportne vreče, vreče široke potrošnje, krčljive kape, folije za pakiranje sirov in mesa, folije za pakiranje kave, pralnih praškov in zamrznjene hrane. Prav tako se pogosto uporabljajo za proizvodnjo folije za silažo in ekstrudiranih membran.

ATTANE® lahko v določenih primerih, kot so pakiranje zamrznjene hrane, krčljive kape in podobne aplikacije, nadomesti material EVA kot del formulacije.

RESINEX in DOW zagotavljata vrhunsko tehnično podporo na področju pakiranja hrane.

Ne glede na vrsto in velikost aplikacije, bo medsebojno sodelovanje vseh treh strank, to je Vas kot kupca, Dowa in Resinexa, zagotavljalo najbolj ekonomično, trajnostno, donosno in uspešno rešitev vaše aplikacije.

Tehnična lista

Prosimo počakajte