Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

LLD PE ELITE®

Proizvajalec: Dow
Vrsta polimera LLD PE

ELITE® polietilen na oktanski bazi zagotavlja vrhunske rešitve, ki presegajo tradicionalne okvire na področju proizvodnje folij.

ELITE® nudi stroškovno učinkovite odgovore na različne izzive, zaradi neprimerljive fleksibilnosti Dow Chemical Company (Dow) in njegove INSITE™ tehnologije.

Splošne informacije

Elite® nudi:

  • varjenje in togost;
  • visoko raztegljivost in odpornost na preluknjanje;
  • enostavnost predelave;
  • togost in udarno trdnost;
  • in številne druge edinstvene kombinacije.

Elite® se uporablja za široko paleto filmskih aplikacij (enostavnih, laminacijskih, oplaščevanje)

Pri izdelavi folij za pakiranje tekočin, suhe in zamrznjene prehrane, se z uporabo ELITE® EPE (LLDPE) lahko zmanjša debelina do 25%, brez zmanjšanja žilavosti.

Na hitrih proizvodnih linijah ELITE® EPE (Linear Low Density C8) omogoča hitrejši proces in tanjši film.

Tudi pri filmu za laminacijo se lahko zmanjša teža, ohrani pa se togost in žilavost. Pri tej in drugih film aplikacijah, kot so npr. težke transportne vreče, ELITE® EPE prinaša novo dimenzijo.

RESINEX in DOW zagotavljata vrhunsko tehnično podporo na področju filmskih aplikacij.

Ne glede na vrsto in velikost aplikacije, bo medsebojno sodelovanje vseh treh strank, to je Vas kot kupca, Dowa in Resinexa, zagotavljalo najbolj ekonomično, trajnostno, donosno in uspešno rešitev vaše aplikacije.

Tehnična lista

Prosimo počakajte