Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

EAA PRIMACOR®

Proizvajalec: SK Global Chemical
Vrsta polimera EAA, Ionomers, High Acid

PRIMACOR® kopolimer etilen akrilne kisline (EAA) je namenjen visokozmogljivim tesnilom in lepilom za zahtevne izdelke.

EAA Primacor® aplikacije lahko vključujejo visoko zmogljiva tesnila in lepila, fleksibilno embalažo, vrečke, embalažo za zobno pasto, zaščito za žice in kable, ekstruzijske premaze in splošno laminacijo.

Splošne informacije

Ker ne prepušča vlage in maščobe, je PRIMACOR®, skupaj s kovino/aluminijem, najlonom, steklom in drugimi materiali, primeren za izdelavo embalaže za prehrano, saj ostanejo proizvodi dlje časa sveži. PRIMACOR® se uporablja tudi za prevleko kartonov, vrečk in tub ter ovoje za žice in kable ter druge pihane filme.

EAA Primacor® prednosti izhajajo iz njegove dolgotrajne vezi s folijo, papirjem, steklom, plastiko, celofanom in mnogimi drugimi embalažami: nima vonja in okusa, je izjemno odporen na agresivne živilske izdelke, je zelo transparenten, ima izjemno sposobnost tesnjenja/varjenja, odpornost na preboj in pretrg in ESCR ter je neobčutljiv na vlago, kar omogoča prihranke pri stroških skladiščenja.

Tehnična lista

Prosimo počakajte

Obrazec