Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

PA 6 in PA 66 RAVAMID® - industrijski poliamid

Proizvajalec: Ravago
Vrsta polimera PA 6, PA 66

Ravamid® poliamid PA6 in PA66 je industrijski kompaund, ki ponuja odlične mehanskih lastnosti za zmerno ceno.

Še posebej je primeren za visoko zahtevne aplikacije, ki zahtevajo obvladovanje stroškov.

Splošne informacije

Uporaba visokokvalitetnih recikliranih poliamidov (PA6, PA66) ni samo zelo ekonomična, pač pa tudi okolju prijazna rešitev. Temu okoljskemu vidiku dajejo v zadnjem času poudarek v vseh vejah industrije, tako v avtomobilski, pohištveni, elektroindustriji kot tudi v industriji gospodinjskih aparatov in svetil. Resinex je zanesljiv partner mnogim vodilnim OEM, saj ponuja tehnični servis in podporo ter visoko kakovost po zmernih cenah.

Ravago v svojih proizvodnih obratih daje poseben poudarek nadzoru kakovosti surovin, proizvodnje in končnih materialov, tako da lahko zagotovi visoko kakovost recikliranih Ravamid® PA6 in PA66 kompaundov. Analizni certifikati so na voljo za vse visokokvalitetne Ravamid® PA6 in PA66.

Ravago je vodilni evropski proizvajalec recikliranih poliamidov z zelo visokimi proizvodnimi zmogljivostmi. Ravamid® PA6 in PA66 so proizvedeni v različnih evropskih proizvodnih obratih, zato da bi se zagotovila zanesljivost razpoložljivih materialov.

Portfelj

Ravago, proizvajalec Ravamid® PA6 in PA66, ponuja enega največjih portfeljev recikliranih poliamidov, ki vključuje:

  • Neobogateni Ravamid®
  • Neobogateni udarno trden Ravamid®
  • Ravamid® obogaten s steklenimi vlakni (od 15% do 50%)
  • Ravamid®obogaten s steklenimi kroglicami
  • Ravamid®obogaten z minerali
  • Ravamid® obogaten s steklom in minerali

Ravamid® je lahko toplotno in UV stabiliziran.

Ravamid® je na voljo v črni barvi, nekateri od njih pa tudi v natur ali sivi barvi.

Na voljo so tudi kompaundi, narejeni po željah in potrebah kupcev in njihovih aplikacijah.

Obdelava

Sušenje

Poliamidi so hidroskopični, vendar je vpijanje vode reverzibilen proces. Količina vode, ki jo poliamid absorbira, je odvisna od časa izpostavljenosti, temperature zraka in relativne vlažnosti. Najvišja absorbirana vlaga je običajno 3,5% (nasičen v zraku pri 23°C, 50% R.H.). Previsoka vlaga poliamida lahko povzroči vidne pomanjkljivosti in krhkost obdelanih delov.

Zato je priporočljivo, da pri obdelavi Ravamid® PA6 in PA66 vlaga ne presega 0,12%.

Obdelava

Vroči kanali niso primerni za predelavo Ravamida® industrijske kvalitete. Priporočeno je, da imajo vrata premer 80% debeline sten.

Tehnična lista

Prosimo počakajte