Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

SPRINTAN® S-SBR (Solution Styrene Butadiene Rubber)

Proizvajalec: Trinseo
Vrsta polimera Synthetic Rubber

SPRINTAN® je blagovna znamka za najnovejšo generacijo sintetične gume S-SBR, ki jo proizvaja Trinseo.

SPRINTAN® blagovna znamka in tehnologija sta rezultat sedemdesetletnih izkušenj, ki jih ima Trinseo, kot vodilni svetovni proizvajalec sintetične gume, lateksa in plastike.

Splošne informacije

SPRINTAN® S-SBR se proizvaja z anionsko polimerizacijo in je na voljo v različnih kombinacijah stirena in vinila.

SPRINTAN® S-SBR zagotavlja odlično ravnovesje med oprijemom na mokri ter suhi podlagi ter kotalnim uporom za visoko zmogljive pnevmatike, zaradi vsebnosti črnega kremena in ogljikovih spojin. Uporablja se tudi za proizvodnjo ostalih visokozmogljivih izdelkov.

SPRINTAN® S-SBR se proizvaja v Trinseoovih proizvodnih obratih v Schkopau, Nemčija. Je odlične kakovosti in ima odlične predelovalne lastnosti, zaradi česar si je priboril širok krog zvestih kupcev.

SPRINTAN® S-SBR zagotavlja izjemen oprijem na mokri podlagi in dober kotalni upor za manjšo porabo goriva. SPRINTAN® SLR-4602 nudi GENERATION 2 funkcionalnost za izboljšane polimerne interakcije.

Portfelj

SPRINTAN® S-SBR portfelj vsebuje štiri tipe, ki ne puščajo madežev z različnimi stirenskimi in vinilnimi polnili. Vsi so proizvedeni z anionsko polimerizacijo z uporabo organskih-litijevih spodbujevalcev. SPRINTAN® SLR 4602 je delno vezan ter nudi GENERATION 2 funkcionalnost za izboljšane polimerne interakcije s sajami, kot tudi silicijem.

SPRINTAN® S-SBR pregled:
GradeMooney viskoznost [MU]Vsebnost stirena [%]Vsebnost vinila [%]Temperatura posteklenitve [°C]Specifična gostota [g/cm3]Oljna polnila
SPRINTAN® SLR 4601 50 21 63 -25 0.93 No
SPRINTAN® SLR 4602 65 21 63 -25 0.93 No
SPRINTAN® SLR 6430 67 40 24 -36 0.85 37.5 parts TDAE
SPRINTAN® SLR 4630 55 25 63 -28.9 0.94 37.5 parts TDAE