Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

STYRON BUNA® SBR - E-SBR (Cold Polymerised Emulsion Styrene Butadiene Rubber)

Proizvajalec: Trinseo
Vrsta polimera Synthetic Rubber

S svojimi sedemdesetletnimi izkušnjami je Trinseo vodilni svetovni proizvajalec sintetične gume, lateksa in plastike.

Trinseo BUNA® SBR je hladno polimerizirana emulzija SBR s širokim spektrom uporabe, predvsem za pnevmatike, rekreacijske izdelke, obloge tal.

Splošne informacije

Trinseo BUNA® SBR se proizvaja v proizvodnih obratih v Schkopau, Nemčija. Je vrhunske kakovosti in ima odlične predelovalne lastnosti, zaradi česar si je priborila širok krog zvestih kupcev.

Trinseoova večnamenska emulzija SBR je prisotna v skoraj vseh segmentih gumarske industrije, ne samo za pnevmatike, pač pa tudi za tekoče trakove, amortizerje, cevi ter razne obloge. Trinseo BUNA® SBR zagotavlja dobro ravnovesje med odpornostjo na obrabo, oprijemom na mokri podlagi in dobrimi lastnostmi obdelave.

Portfelj

Obstajajo štiri vrste Trinseo BUNA® SBR:

  • Trinseo BUNA® SBR-1500 je izdelana s hladno polimerizacijo z uporabo smolne kisline z dodatkom razbarvanega stabilizatorja. Je odlična za gumo, ki se uporablja v vseh sektorjih gumarske industrije.
  • Trinseo BUNA® SBR-1502 se proizvaja s hladno polimerizacijo. Vsebuje mešanico smolne in maščobne kisline z dodatkom nerazbarvanega stabilizatorja. in je odlična za proizvodnjo svetlih gum, ki se lahko uporabljajo tudi v živilski industriji (posvetujte se s Trinseoom glede veljavnih predpisov)
  • Trinseo BUNA® SBR-1723 se proizvaja s hladno polimerizacijo. Vsebuje mešanico smolne in maščobne milne kisline ter razbarvanega stabilizatorja. Vsebuje tudi 37,5 delov TDAE olj, kar je skladu z EU direktivo 2005/69/EC za uporabo v proizvodnji pnevmatik širom Evrope. Uporablja se za pnevmatike, pa tudi v različnih drugih splošnih aplikacijah.
  • Trinseo BUNA® SBR-1739 se proizvaja s hladno polimerizacijo. Vsebuje mešanico smolne in maščobne milne kisline ter razbarvanega stabilizatorja. Vsebuje tudi 37,5 delov TDAE olj, kar je skladu z EU direktivo 2005/69/EC za uporabo v proizvodnji pnevmatik širom Evrope. Trinseo BUNA® SBR-1739 se uporablja v industriji pnevmatik, kjer zaradi večje vsebnosti stirena izboljša oprijem in vodljivost.