Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

Tehnična služba in razvoj aplikacij (TS & AD)

RESINEX razpolaga z ekipo dobro usposobljenih tehničnih inženirjev. Se redno izobražujejo in tesno sodelujejo z dobavitelji ter sledijo razvoju na trgu.

Povpraševanje po tehnični podpori in razvoju aplikacij s strani naših strank se nenehno povečuje. Na to vplivajo vedno večje tehnične zahteve končnih proizvodov in potreba po obvladovanju stroškov. Za učinkovito reševanje teh problemov se nekatera podjetja zanašajo na kakovost znanja in izkušenj, ki jim jih lahko ponudi Resinexova TS & AD ekipa.

Tudi naši dobavitelji cenijo znanje in izkušnje TS & AD ekipe, saj so naši inženirji močno prisotni na trgu in imajo širok pregled nad potrebami strank in njihovih težav. Tehnični strokovnjaki naših dobaviteljev radi sodelujejo z našo ekipo in jim nudijo dodatne treninge.

Da bi izpolnili nadaljnje zahteve in izzive trga, je Resinex ustvaril TS & AD ekipo za vsa tehnična področja, ki je sestavljena iz strokovnjakov iz celotne Evrope.

Resinexova TS & AD ekipa je sestavljena iz zelo izkušenih in dobro usposobljenih strokovnjakov, ki obvladajo različne procese obdelave in tehnologije orodij.

Resinex TS & AD ekipa si vzame čas za vsak posamezen projekt in se mu posveti z vsem svojim znanjem. Zahvaljujoč tesnemu stiku z razvojnim oddelkom Ravaga, TS & AD ekipa razvija kompaunde, ki ustrezajo kupčevim projektom. Ti posebej izdelani kompaundi so lahko kompaundi vrhunske kvalitete, t.i. prime kompaundi, kot tudi reciklirani kompaundi npr. za avtomobilsko in elektroindustrijo ali industrijo svetil.

Izhajajoč iz izbire ustreznega materiala glede na kupčeve zahteve (zahtevana specifikacija, alternativni tip), naša tehnična ekipa podpira kupčev projekt od zasnove izdelka do proizvodnje. Pri tem si lahko pomaga tudi s programom Autodesk® MOLDFLOW ki simulira postopek brizganja in tako pripomore k uspešnosti projekta.

Resinexova TS & AD ekipa je vedno seznanjena z razmerami na celotnem evropskem trgu, saj le tako lahko sledi razvoju izdelkov od zasnove do proizvodnje. Ekipa aktivno pomaga pri optimizaciji pogojev proizvodnje z namenom izboljšanja kakovosti proizvodov ali pri skrajševanju proizvodnega cikla.