Resinex spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije za boljše razumevanje vaših potreb. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Poizvedite več o piškotkih in kako upravljati z njimi.

RESINEX Politika Piškotkov

Uporaba piškotkov in podobnih tehnologij

Zagotavljanje našim dosedanjim in bodočim strankam visoko kakovost storitev je v središču vsega, kar delamo pri Resinexu. Da bi povečali naše tehnične in informacijske storitve glede materiala v našem portfelju, bomo uporabili najnovejšo razpoložljivo tehnologijo, vključno s piškotki in podobno tehnologijo.

Zakaj uporabljamo politiko piškotkov?

Uvedli smo politiko piškotkov, ne samo kot del naše pobude za uskladitev z novo zakonodajo, ampak tudi, da se prepričate, da smo odprti in jasni z vami o temu, kaj se zgodi, ko odprete Resinex spletne strani.

Kaj so piškotki?

Piškotki omogočajo boljše delovanje spletnih strani. Piškotki so majhne besedilne datoteke ki se na vaš računalnik prenesejo s spletnih strani ali včasih z e-pošto. Zagotavljajo koristne informacije podjetjem, ki vam pomagajo na različne načine.

Piškotki so koristni, saj omogočajo spletnim stranem, da prepoznajo uporabnikovo napravo.

  • Trajni piškotki - ti piškotki ostanejo na uporabnikovi napravi za čas določen v piškotku. Ti se aktivirajo vsakič, ko uporabnik obišče spletno stran, ki je ustvarila ta piškotek.
  • Sejni piškotki - ti piškotki omogočajo website operaterjem povezati dejanja uporabnika med določeno sejo. Sejni piškotki so začasni in se izbrišejo ko zaprete brskalnik.

Kaj so spletni svetilniki?

Spletni svetilniki so običajno majhne pregledne slike, ki pomagajo lastnikom spletnih strani spremljanje aktivnosti uporabnikov na nekaterih spletnih straneh. Prav tako lahko pošiljajo lastniku spletne strani informacije v piškotkih kot so, ali je bila e-pošta z vključenim spletnim svetilnikom odprta. Mi uporabljamo spletne svetilnike skupaj s piškotki, ki nam pomagajo razumeti, kakšna je vaša interakcija z našo spletno stranjo in nekatero e-pošto ki vam jo pošiljamo; da bi nam pomagali izboljšati vašo uporabniško izkušnjo; da se zagotovi, da je vsebina pomembna za vas; da bolje upravljamo z vsebino svojih spletnih strani; in sčasoma, da vam osebno podamo podrobnejše informacije o materialih, ki vas zanimajo.

Kako uporabimo piškotke

Mi uporabljamo piškotke za razumevanje, kateri deli naše spletne strani so najbolj zanimivi za naše obiskovalce, z namenom da se jih še izboljša.

Prav tako uporabimo piškotke in podobno tehnologijo za boljše razumevanje, kateri izdelki so v vašem interesu, da vam lahko sčasoma zagotovimo dodatne informacije o teh izdelkih.

Poleg tega smo uporabili Google Analytics za analizo uporabe te spletne strani. Google Analytics ustvari statistične in druge informacije o uporabi spletni strani s pomočjo piškotkov, ki so shranjeni na računalnikih uporabnikov. Pridobljene informacije, ki se nanašajo na našo spletno stran, se uporabljajo za izdelavo poročila o uporabi spletnega mesta. Google bo te podatke hranil. Googlov pravilnik o zasebnosti je na voljo na: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Kako upravljati piškotke

Uporabnik lahko sprejme ali zavrne piškotke. Sprejemanje piškotkov je običajno najboljši način, da poskrbite, da boste dobili najboljše iz spletne strani.

Večina računalnikov jih samodejno sprejme, vendar lahko nastavitve brskalnika spremenite, tako da omeji, blokira ali izbriše piškotke, če to želite. Vsak brskalnik je drugačen, zato preverite v meniju »Pomoč« svojega brskalnik (ali v nastavitvah vaše mobilne naprave), kako spremeniti nastavitve svojih piškotkov. Mnogi brskalniki imajo univerzalne nastavitve zasebnosti za vas da jih izberete.

Dane pomocne w ustawieniu i dostosowaniu do indywidualnych potrzeb opcji plików cookies w Państwa przeglądarce

Kako upravljati piškotke v Internet Explorerju

Nastavitve piškotkov v večini različic Internet Explorerja lahko najdete tako, da kliknete možnost Orodja in nato jeziček Zasebnost.

Kako upravljati piškotke v Firefoxu

Ustawieniami plików cookies w Firefox można zarządzać w zakładce Prywatność. Patrz okno Opcji – zakładka Prywatność w celu uzyskania informacji na temat tych ustawień.

Kako upravljati piškotke v Chromu

Kliknite na ikono ključa v orodni vrstici, izberite Nastavitve, kliknite na zavihek Kontolna plošča, kliknite na nastavitvah vsebin v oddelku zasebnosti.

Za upravljanje piškotkov na vašem mobilnem telefonu poglejte priročnik, ki ste ga dobili ob nakupu mobilnega telefona.

Kaj se zgodi če ne sprejmem piškotke?

Če zavrnete piškotke, Resinex ne bo mogel razumeti, kateri polimeri so najbolj zanimivi za vas in vam tako zagotavljati podrobnejših informacij o teh polimerih. Zaradi tega vam priporočamo, da sprejmete piškotke.

Varnost podatkov

Zbranih podatkov ne razkrivamo nobenemu drugemu podjetju.

Če želite prejeti več informacij, se obrnite na lokalno Resinexovo pisarno (glejte poglavje Kontakti na naši spletne strani).